Vær parat

Pris:

Beskrivelse:

MEDs forberedelse til trivselsundersøgelse 2017

I perioden fra den 22. februar til den 14. marts 2017 gennemfører Københavns Kommune næste gang den tværgående trivselsundersøgelse (TU17) for alle ansatte i kommunen.

Denne gang har Københavns Kommune valgt en lidt anden model. Der er skåret ned i antallet af spørgsmål, og rapporten kommer bl.a. derfor til at se lidt anderledes ud. Der er også valgt en anden leverandør til at stå for udsendelse og opgørelse af spørgeskemaerne.

Kom og hør om disse ændringer og få svar på de spørgsmål, I som MED kan have i forhold til at være parat til trivselsundersøgelsen. Det handler fx om, hvordan man understøtter en høj svarprocent gennem tillid til trivselsundersøgelsen og hvordan I skaber involvering og synlighed om, hvordan I vil følge op på trivselsundersøgelsen.


 

Til mødet får I udleveret Arbejdsmiljø Københavns ’Guide til en god trivselsundersøgelse’, der er skrevet til jer i MED, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen. Formålet med guiden er at give inspiration til, hvordan I kan forberede undersøgelsen og følge op på resultaterne på en god måde.

Arbejdsmiljø København

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Arbejdsmiljø København
33 66 57 66
kursus@amk.kk.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
Københavns Kommune :: Økonomiforvaltningen :: Koncernservice :: Borups Alle 177 :: 2400 København NV
© Plan2learn 3.8.17